Henkilöstö

Henkilöstö

HT Eila Pajunen

Omaan monipuolisen kokemuksen erilaisista taloushallinnon tehtävistä sekä asiakaspalvelusta. Käytännön osaamiseni on kertynyt taloushallinnon tehtävistä 16 vuoden ajalta yrittäjänä perheyrityksen taloushallinnossa. Yritysten palkkahallinnon, verotuksen, kirjanpidon ja tilinpäätösten laadinnan haasteet ovat minulle tuttuja. Vuodesta 2013 alkaen olen toiminut tilintarkastustehtävissä ensin toimialan big four -yhtiössä ja syksystä 2018 lähtien HJL Tilintarkastajapalvelut Oy:n palveluksessa. Lähes kymmenen vuoden aikana olen saanut monipuolisen tarkastuskokemuksen eri kokoisten ja erilaisilla toimialoilla toimivien yritysten sekä säätiöiden ja yhdistysten tarkastuksista.

Koulutukseltani olen YAMK-tradenomi. Toimin HJL Audit Oy:n toimitusjohtajana Varkaudessa. Harrastan luonnossa liikkumista, lukemista ja mökkeilyä.

Tilintarkastusasiantuntija Sonja Korhonen

Olen koulutukseltani tradenomi ja olen työskennellyt tilintarkastusalalla big four -yhtiössä vuodesta 2015 alkaen. Siirryin HJL Tilintarkastajapalvelut Oy:n tytäryhtiön HJL Audit Oy:n palvelukseen lokakuussa 2021. Taloushallinnon käytännön osaamista minulle kertyy myös kahden yhtiön kirjanpitotehtävissä, joita teen tilintarkastustyön ohessa.

Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa. Etenkin kaksi pientä poikaani pitävät minut kiireisenä. Lisäksi ehdin harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Tärkeimpiin harrastuksiini kuuluvat crossfit, juoksu ja golf.

KHT Harri Jylhä

Minulla on hyvin monipuolinen kokemus yritysten taloushallinnosta, markkinoinnista ja muusta asiakaspalvelusta. Ennen vuonna 2008 alkanutta ammattitilintarkastajan uraani sain taloushallinnon käytännön kokemusta toimiessani noin viidentoista vuoden ajan yrittäjänä isännöinti- ja tilitoimistoalalla. Lisäksi olen työskennellyt suuressa suomalaisessa tilintarkastusyhteisössä yli 10 vuotta. Minulla on asiakkaita hyvin vaihtelevilta toimialoilta niin pienimmistä mikroyrityksistä keskisuuriin liiketoimintaa harjoittaviin yhteisöihin.

Olen ollut mukana kymmenissä yrityskaupoissa niin myyjän kuin ostajan neuvonantajana selvittäessäni yritysjärjestelyjen sopimusten ehtoja ja verokysymyksiä. Aina haasteellisissa yritysten sukupolvenvaihdosjärjestelyissä olen saanut kiitosta niin yritystoiminnasta luopuvalta kuin sitä hankkivalta sukupolvelta.

Harrastan monipuolisesti liikuntaa, hiihtoa, kilpatanssia sekä veneilyä.